Duurzame energie

‘Nifecu gaat samen met duurzame energie’

Iedereen onderkent het belang van duurzame energie. Dat het voor u naast uw bijdrage aan het milieu ook financiële voordelen op kan leveren is natuurlijk erg interessant. Nifecu heeft erg veel kennis in huis omtrent de toepassing van duurzame energie voor zowel particulier en als bedrijven. Het middelpunt hiervan is de PowerRouter. De PowerRouter is de kern van elk onafhankelijk energievoorziening-systeem.  

 

Klik hier voor referenties

Het is een intelligent zonne energie-systeem met een geïntegreerde batterijlader. Ook als zonne- en windinverter zal het continu spanning leveren. Vereenvoudigd en alles in één, een efficiënte oplossing! Klik hier voor meer informatie over de PowerRouter.

Energie-investeringsaftrek (EIA)
De Energie-investeringsaftrek-regeling is bedoeld voor ondernemers die investeren in energiebesparing en duurzame energie. Zij kunnen een deel van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie wil investeringen in energiebesparing en duurzame energie stimuleren. Deze regeling verkort de terugverdientijd van dergelijke investeringen.

Klik hier voor meer informatie.